AREX

PODJETJE

Podjetje Arex d.o.o. ni novo ime v industriji strelnega orožja, saj že več kot 20 let oblikuje in izdeluje najrazličnejše obrambne izdelke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visoko kvalificirani in motivirani zaposleni vsakodnevno načrtujejo, testirajo in proizvajajo nove izdelke, zaradi katerih je podjetje v obrambni industriji vse bolj prepoznavno, cenjeno in uveljavljeno kot »reševalec nerešljivih problemov«.

 

Število zaposlenih se vse od ustanovitve nenehno povečuje.

Od 120 zaposlenih je 25% inženirjev s VI ali VII stopnjo izobrazbe, ki predstavljajo bistvo razvoja in upravljanja pomembnejših procesov.

70% predstavljajo zaposleni v proizvodnji, ki dosegajo vsaj IV ali V stopnjo izobrazbe, zgolj 5% zaposlenih v proizvodnem procesu pa dosega le osnovno izobrazbo.  Ker je večina zaposlenih mlajših od 40 let je v Arexu, ki zaposluje vse starostne skupine, še toliko pomembnejši kvaliteten in zanesljiv prenos  izkušenj ter znanj starejših na mlajše generacije.

 

Arexovi zaposleni zagotavljajo  visoko dinamiko proizvodnih procesov in odnosov s kupci na eni strani, ter strokovno znanje in preudarnost na drugi strani, saj je podjetje tekom razvoja pridobilo in razvilo številčna znanja in izkušnje s področja CNC obdelave pa tudi ostalih orodij, pri čemer velik del znanja izhaja neposredno iz proizvodnje ključnih komponent strelnega orožja za nekatere glavne evropske proizvajalce.

 

V letu 2012 je Arex vzpostavil lastno tovarno za proizvodnjo cevi, ki je bila zadnji manjkajoči kos, potreben za oblikovanje in izdelavo prve lastne pištole – REX zero 1.

 

Pištola REX zero 1 sicer ne predstavlja revolucionarnega preboja, pa vendarle narekuje pomemben evolucijski korak v sodobnem dizajnu izdelave pištol.

 

Rezultat je očiten.

Pištola Rex zero 1 se ponaša z izjemno zanesljivostjo, natančnostjo ter konkurenčno ceno.

© 2017 by REX firearms d.o.o. Slovenia 

0SHOPPING CART